Roof renovation

Het dak van je huis heeft veel te verduren. Regen, wind, hitte, kou en vorst laten hun sporen na. Op klamme en vochtige plaatsen, beschadigde of schilferende dakpannen, lekkende goten, versleten, kapot loodwerk en scheve dakpannen.

 

Defecten in het dak kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Een lekkage naar uw dak beïnvloedt de onder constructie. Een lekkende goot leidt tot droogrot. Oude pannen nemen te veel vocht op, waardoor het klam en vochtig aanvoelt in het huis. Bij Frost breken pannen en resulteert in scheuren in het huis waardoor de isolatie van het huis wordt beïnvloed. Koud, vocht en wind vinden hun weg naar binnen, terwijl de warmte ontsnapt. Er is schimmel, behalve door de muren en verfschade.

 

Door uw dak te renoveren om lekken en ernstige schade te voorkomen. Verleng dus de levensduur van uw dak en u bespaart op lange termijn kosten.

Renovatiewerken zijn activiteiten waarbij het bestaande gebouw wordt vernieuwd, terwijl het oorspronkelijke karakter van het gebouw behouden blijft en de waarde van het project vaak toeneemt. Renovatie zorgt ervoor dat het project voldoet aan de huidige eisen, richtlijnen en normen. In het geval van een renovatie kunt u denken aan het maken van dakisolatie

Renovatiewerkzaamheden bij de planning en communicatie zijn van groot belang. In de meeste situaties blijft u als hoofdwoning thuis wonen. We vinden het erg belangrijk dat u een minimum aan werk hebt en dat u volgens een strak schema en in een goede en systematische dialoog zult werken.

AZP bouw is van het begin van het werk tot het leveren van service om het gewenste eindresultaat te bereiken.